iulian-dumitrescu-pnl-ph.jpg

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu susține că a depus la Avocatul Poporului două cereri de sesizare a CCR în legătură cu două ordonanțe de urgență, printre care și cea care vizează plafonarea indemnizațiilor pentru creșterea copilului.

 

Am depus la Avocatul Poporului o cerere de sesizare a CCR în legatura cu două ordonanţe de urgenţă

PNL a depus la Avocatul Poporului o cerere de sesizare a CCR pentru Ordonanţa 54, cea care se referă la şcolile doctorale, şi pentru Ordonanţa 55, cea care se referă la plafonarea indemnizaţiilor pentru creşterea copiilor. Am exprimat mai multe motive în cererea de sesizare, dar, în fapt, domnul Liviu Dragnea, aşa cum ne-a obişnuit în ultima perioadă, a comis-o din nou. Dumnealui a convocat de la sine putere pe data de 7 august sesiune extraordinară la Camera Deputaţilor, după care a plecat în vacanţă. Însă domnia sa nu avea dreptul să convoace această sesiune decât la solicitarea Biroului Permanent, birou care s-a întâlnit abia în data de 8 august. Deci lucrurile, din acest punct de vedere, sunt clare. Ce este îngrijorător este bătaia de joc pe care o arată PSD, un partid aflat la guvernare, faţă de lucruri simple, legi, regulamente şi Constituţie.

susține Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

 

 

Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Nicolae

Circ, panaramă și suspine la PNL Prahova

Ce să zic? N-am ce să zic! Citiți astea doua texte si cruciți-vă: până aici a ajuns organizația seniorului Quintus. Ca să rămânem în contextul și atmosfera ”pupat toți piața endependenți”, întreb și eu ca...