20708083_885450471610183_813328626010015408_n.jpg

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, îi acuză pe parlamentarii PSD de batjocură la adresa cetățenilor pentru gestul de a chiuli în grup fix de la convocarea sesiunii extraordinare de ieri.

 

Astăzi a fost o zi pierdută din cauza pesediștilor. Convocați de Liviu Dragnea în sesiune extraordinară prin SMS, mulți dintre deputații din provincie ne-am pregătit, la prima oră, să pornim spre București.

Și, tocmai când eram pe picior de plecare, am fost informați că sesiunea extraordinară se anulează din cauza chiulului deputaților PSD din Biroul Permanent al Camerei.

Fără Birou în cvorum nu ai ședință, și nici sesiune extraordinară. Le reproșez lui Liviu Dragnea (plecat în vacanță încă de ieri) și colegilor săi chiulangii, care au urmat exemplul șefului, nu atât bătaia de joc la adresa deputaților (deși, aș putea să mă plâng de efortul inutil, specific feminin, de a mă îmbrăca elegant și de a mă coafa :) ), cât batjocura la adresa cetățenilor care așteaptă de la aleșii lor seriozitate și muncă.

 

, a scris Cătălina Bozianu pe pagina sa de Facebook.