barca_de_hartie_northfoto_1.jpg

După ce a relocat berze și a ignorat poluarea din Ploiești, ministrul Mediului, eternul candidat la Primărie, anunță cu tam-tam, printr-un comunicat de presă al ALDE Prahova ”o veste bună”.

 

Potrivit documentului, în ultima ședință de Guvern a fost adoptată Hotărârea privind aprobarea obiectivului de investiţii  ,,Lucrări de atenuare a viiturilor pe pârâul Dâmbu amonte de municipiul Ploiești, județul Prahova”. Acesta constă în realizarea unor lucrări hidrotehnice noi în bazinul hidrografic Ialomița-Prahova, pe pârâul Dâmbu, în amonte de Ploiești, pe segmentul localităților Băicoi, Cocorăștii Mislii, Păulești, amenajări care vor diminua semnificativ pagubele provocate de viituri în municipiul Ploiești.

Comunicatul conține și o declarație a Grațielei Gavrilescu, care se arată indignată că ”studiul de fezabilitate al acestui proiect, deși aprobat din 2007, a fost ținut prin sertare (...)”, uitând că este la al treilea mandat de ministru al Mediului.

După rezolvarea problemei ”viiturilor de pe Dâmbu”, cum apocaliptic este descris fenomenul în comunicatul ALDE Prahova, așteptăm cu nerăbdarea îndeplinirea promisiunilor din campaniile electorale trecute privind plimbarea pe pârâu cu bărci de agrement și admirarea rațelor și lebedelor de pe malurile pline de gunoaie.

 

foto: Liberatea

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...