dragnea_teodorovici_43989200.jpg

Fost ministru de finanţe în guvernul Ponta şi până ieri consilier onorific al primului ministru Mihai Tudose, Eugen Teodorovici a fost concediat pentru că a îndrăznit să îl deranjeze pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

 

În cursul zilei de vineri vă prezentam AICI materialul în care Teodorovici susţinea necesitatea şi normalitatea impozitării Bisericii Ortodoxe Române. Liviu Dragnea a ieşit imediat cu declaraţia conform căreia nu susţine o asemenea măsură, pentru că sunt sectoare "pe care trebuie să le lăsăm în pace".

A doua mare "greşeală" a lui Teodorovici a fost să critice oportunitatea construirii unui stadion de peste 12 milioane de euro, în fieful preşedintelui PSD, judeţul Teleorman, în condiţiile în care acest judeţ are trei echipe în Liga a 3-a, iar România are cu totul alte priorităţi. V-am prezentat acest material AICI.

 

A treia problemă care l-a iritat pe Dragnea, a fost declaraţia lui Teodorovici, care a explicat că impozitul pe cifra de afaceri, măsură susținută intens de Liviu Dragnea, nu are nicio logică și a precizat că ar fi o măsură care ar dinamita economia României.

Aşadar, dacă există vreun personaj care se gândeşte şi la bugetul de stat, nu doar la combinaţii financiare, aberaţii electorale şi orice ar putea să lovească în interesele de partid sau în interese personale, atunci acel personaj va fi eliminat din sistem. Altă întrebare?