alegeri-pnl-ploiesti.jpg

Liberalii ploieșteni și-au votat joi seară noua structură de conducere. Președintele organizației municipale este Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești. Noii prim-vicepreședinți ai organizației municipale sunt Alexandri Nicolae și Dorin Tudora.

 

Conferința de alegerile de la PNL Ploiești a fost organizată la Sala de 500 de locuri a Palatului Administrativ Ploiești. Pe ordinea de zi a figurat alegerea noii structuri de conducere, dar și desemnarea delegaților pentru alegerile județene care sunt programate a avea loc pe 11 aprilie.

Președinte al PNL Ploiești a fost desemnat Adrian Dobre, primarul municipiului, iar cele două funcții de prim-vicepreședinte au fost adjudecate, în urma votului, de fostul deputat Alexandri Nicolae, director al TCE Ploiești, și de Dorin Tudora, consilier județean. În structura de conducere a PNL Ploiești se regăsesc și 21 de vicepreședinți.

 

„În momentul de față, cu aceste alegeri, avem o formulă consolidată, o formulă care și-a asumat multe responsabilități, prin votul de astăzi, și către partid, pentru viitorul a tot ceea ce înseamnă partidul, și către cetățeni și municipiul Ploiești. Va fi o organizație puternică și, bineînțeles, scopul nostru este să câștigăm toate alegerile de acum încolo (...)”, a susținut Adrian Dobre, președintele PNL Ploiești.