dezbatere-dobre.jpg

Primarul Dobre a postat pe pagina sa de Facebook primele impresii după dezbaterea Sănătatea Prahovei, timpul pentru restart organizată de observatorulph.ro:

 

”Am participat ieri la una dintre cele mai fructuoase întâlniri politice: o discuție despre identificarea de măsuri concrete care pot fi luate pentru îmbunătățirea situației din Sănătate.

Realmente, am rămas uimit să găsesc printre ”adversari” o mare disponibilitare pentru susținerea atât a proiectului vizând construirea Spitalului Municipal, cât și pentru luarea de măsuri care să ducă la creștere a calității serviciilor medicale în Ploiești și Prahova.

 

Sănătatea Prahovei, timpul pentru restart - primele rezultate

Le mulțumesc tuturor participanților pentru deschiderea și disponibilitatea arătată față de ideea construirii unui nou Spital Municipal.

În mod special, vreau să-i mulțumesc domnului senator Emanoil Savin pentru asumarea suținerii unui proiect de construcție în Ploiești, prin intermediul ANL, a unor locuințe de serviciu pentru medici și alți specialiști.

Inițiativa acestor dezbateri s-a dovedit a fi mai mult decât necesară și îi asigur pe toți cei implicați de sprijinul meu necondiționat pentru orice demers care poate să facă mai bună relația pacient-sistem de sănătate”.