adrian-dobre-primar-ploiesti.jpg

Majoritatea parlamentarilor de Prahova a confirmat participarea la dezbaterea ”Sănătatea Prahovei – timpul pentru restart!” organizată de observatorulph.ro, ph-online și actualitateaprahoveană.ro. Lor li se vor adăuga președintele CJ prahova, Bogdan Toader și primarul Ploieștiului, Adrian Dobre. Acesta din urmă a postat pe Facebook un mesaj prin care susține că orașul are nevoie de un spital nou.

 

Mesajul postat de primarul Dobre pe Facebook: Ploieștiul are nevoie de un spital nou

Joi, la ora 15.00, alături de parlamentarii de Prahova și președintele Consiliului Județean, voi participa la o dezbatere pe tema sistemului de sănătate publică.

 

Organizatorii, ziare din Ploiești, ne-au recomandat să publicăm pe paginile de Facebook proprii propunerile cu care vom veni la aceste discuții.

În ceea ce mă privește, intențiile mele sunt cât se poate de clar exprimate și au început să prindă contur. Ploieștiul are nevoie de un spital municipal nou, construit de la zero, cu dotări de ultimă generație și cu personal pe măsură.

Este evident că sunt pentru orice propunere în sensul concretizării acestui demers, dar și pentru luarea de măsuri imediate care să elimine situațiile de coșmar prin care sunt obligați să treacă astăzi oamenii aflați în suferință.

Citește și Roberta Anastase participă la dezbaterea ”Sănătatea Prahovei – timpul pentru restart!”

În altă ordine de idei, știu că indiferent ce inițiative avem, ele trebuie să aibă în mod obligatoriu susținerea voastră. De ce? Simplu: voi sunteți principalii beneficiari ai prestațiilor acestui sistem, deci voi îl cunoașteți cel mai bine.

Așadar, dacă ați fi joi la o discuție pe tema a aceea ce trebuie făcut cu sistemul de sănătate din Ploiești, care ar fi subiectul abordat?

Voi pune în discuție punctele de vedere pertinente primite.