after-school-pnl.jpeg

Parlamentarii PNL susțin proiectul primarului Ploieștiului, Adrian Dobre, de a implementa un program after school susținut de autoritatea locală. 

 

Comunicatul PNL:

Grupul parlamentar al PNL Prahova susține necondiționat inițiativa primarului Adrian Dobre de a înființa și derula începând cu anul școlar viitor programe de tip ”after school” administrate de primărie în Municipiul Ploiești.

 

Primul pas pentru implementarea programului After School la Ploiești

Parlamentarii PNL Prahova îi invită pe toți colegii, indiferent de culoarea politică, să se alăture demersului primarului municipiului Ploiești astfel încât să poată fi creat suportul instituțional necesar implementării și derulării în condiții optime a proiectului.

Aceștia își manifestă convingerea că, având susținerea tuturor, ”Hai la Școală după Școală” - program inițiat de către primarul Adrian Dobre și elaborat de către specialiștii primăriei Ploiești – poate deveni un program etalon la nivel național.

 

Auto-moto
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Atenție șoferi! Acțiuni rutiere în Ploiești

Polițiștii au ieșit joi în traficul din Ploiești încă de la primele ore ale dimineții în cadrul programului EDWARD, proiect care vizează siguranța rutieră, susținut de Comisia Europeană.  Ziua de 21...