vot buget

Majoritatea PSD-ALDE din Parlament a respins cele 23 de amendamente pe care le-am formulat la proiectul de lege a bugetului de stat, deși acestea au primit avizul pozitiv al comisiilor parlamentare de specialitate.

 

Amendamentele au fost introduse după consultarea cu primarii prahoveni, indiferent de culoarea lor politică, și vizau finanțarea unor proiecte de dezvoltare atât în Municipiul Ploiești. Este vorba, în primul rând, de construirea spitalului de pediatrie pentru care m-am angajat, în fața prahovenilor, să lupt la București, cât și din alte proiecte vitale pentru județ, cum ar fi reabilitarea drumului Valea Doftanei-Săcele, o variantă de natură să decongestioneze traficul aglomerat de pe DN1.

Consider că este datoria mea să le comunic prahovenilor refuzul guvernanților de a ține cont de cerințele noastre. Acest refuz înseamnă, pe de o parte, că noi, ploieștenii, vom continua să ne tratăm copiii fie în județ, în condiții improprii, fie la București, iar, pe de altă parte, că bucureștenii vor parcurge, și în viitorul apropiat, distanța rutieră până la Sinaia sau retur, în 5-6 ore.

 

Efortul meu și al colegilor pentru dezvoltarea județului nostru nu se oprește nicidecum aici. Îi asigur pe oamenii care ne-au acordat încrederea lor că vom continua să facem tot ceea depinde noi pentru ca proiectele bune pentru județ să devină, cât mai curând, realitate.

Țin să le mulțumesc, totuși, parlamentarilor de Prahova, indiferent de apartenența politică, care au votat amendamentul meu de alocare banilor necesari construirii spitalului de pediatrie.

 

Politic
  • Miercuri, 20 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Ponta dezlănţuit în miez de noapte, chiar de ziua lui

Se scot săbiile între cei care, până mai ieri, erau în aceeaşi barcă. Speriat de consecinţe, liderul PSD, Liviu Dragnea, îl acuză pe Victor Ponta că a stat cu mâna pe sus şi s-a cerut la DNA, pentru a-l...