Băsescu, PROVOCARE pentru Alina Gorghiu și Liviu Dragnea

Traian Basescu PMP

Traian Basescu PMP

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a adresat, duminică, o invitaţie către liderii PSD şi PNL pentru a participa la o dezbatere televizată pe tema programelor lor de guvernare, afirmând că acest lucru ar ajuta electoralul să „aleagă în cunoştinţă de cauză”.

„Bună ziua, doamnă Alina Gorghiu, bună ziua, domnule Liviu Dragnea. Am urmărit cu interes prezentarea programelor electorale ale partidelor pe care le conduceţi . Multe din elementele programelor dumneavoastră mi-au părut a fi nerealiste şi destinate a înşela electoratul . De aceea, în scopul sprijinirii electoratului să înţeleagă priorităţile reale ale ţării şi pentru a-i permite să aleagă în cunoştinţă de cauză, vă invit la o dezbatere în trei cu privire la programele electorale ale PSD, PNL şi PMP. Dezbaterea ar putea avea loc Joi, 08 Decembrie, la TVR sau la RO-TV, televiziuni care au lansat deja invitaţii pentru o astfel de dezbatere.”, scrie, pe Facebook, Traian Băsescu.
sitiripesurse.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău