sondaj pmp

Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova și candidat la alegerile parlamentare pentru funcția de deputat a postat pe pagina de facebook rezultatele unui sondaj național efectuat la comanda conducerii centrale a partidului. 

 

”Sondajul național efectuat la comanda conducerii centrale a Partidului Mișcarea Populară aduce vești îmbucurătoare pentru partid, dar și vești mai puțin bune pentru România. PMP este cotat cu 9% din intențiile de vot exprimate, semn că, din ce în ce mai mulți români consideră că țara are nevoie de experiența președintelui Băsescu și de dinamismul nostru, al echipei sale. PSD are însă 45%, iar restul voturilor dreptei se împarte între PNL (20%) și USR (8%). 

Din păcate, autosuficiența și lipsa de experiență politică de care dau dovadă Klaus Iohannis, Dacian Cioloș și PNL fracturează dreapta și riscă să condamne România la patru ani de guvernare atotputernică a PSD. Singurul om politic care poate lupta cu succes împotriva acestui fenomen este Traian Băsescu.” se arată în postarea Cătălinei Bozianu

P.E.