pmpPMP si-a prezentat echipa de candidati de la Prahova, invitat de onoare fiind fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

 

Astfel, la Prahova, echipa de candidati ai PMP Prahova pentru Camera Deputatilor sunt Catalina Bozianu, Mircea-Florin Radu, Irinel Augustin Costache, Bogdan Hodorog, Ioan Adrian Pitigoi, Laurentiu Mare, Valentin Codescu, Daniel Manea, Marius Petre, Constantin Mateescu, Florin Stoica si Vasile Bodea.

Pentru Senat, lista de candidaturi ii include pe Gheorghe Udriste, Constantin Ababei, Maria Duta, Nicolae Cordosi, Robert Minea, Marius Popa si Ciprian Susu. Presedintele PMP Prahova, Catalina Bozianu, a anuntat ca formatiunea din care face parte, condusa de Traian Basescu, are deja o strategie bine stabilita, care vizeaza atat Sanatatea, cat si Invatamantul, dar si infrastructura, amintind ca prioritar este si proiectul de tara privind unirea Romaniei cu Republica Moldova. ,,Ne angajam sa fim aproape de prahoveni", a sustinut Catalina Bozianu, precizand ca totul este posibil cu Traian Basescu premier.

 

La randul sau, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a vorbit despre unificarea Romaniei cu Republica Moldova, precizand ca acest proiect este posibil, prin votul in Parlament. Basescu a vorbit si despre analfabetism, despre situatia din Sanatate, despre infrastructura, despre nevoia de sustinerea administratiilor locale pentru infiintarea de crese pentru copii, facand apel la electoratul PD sa vina sa voteze PMP. (P.E.)

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...