george ionescu

Liberalii au transmis un comunicat de presă cu poziția pe care deputatul George Ionescu a avut-o în emisiunea ”Momentul Adevărului” de la Valea Prahovei TV față de asfaltările pe care Consiliul Județean Prahova le-a executat în ultima perioadă. Vă prezentăm mai jos comunicatul: 

 

Prezent aseară în emisiunea Momentul Adevărului realizată de ziaristul Victor Preda pe postul de televiziune VPTV, deputatul George Ionescu, prim-vicepreședinte PNL Prahova a avut o serie de atacuri dure la adresa conducerii PSD și a Consiliului Județean Prahova. Ionescu l-a acuzat pe președintele PSD Bogdan Toader, că abuzând în calitatea sa de președinte al consiliului a amânat în mod intenționat repararea și asfaltarea unor drumuri județene.

”Nu au niciun fel de respect față de oamenii care s-au chinuit pe aceste drumuri până acum. Nimeni nu i-a oprit să asfalteze în vară, așa cum era normal. Au așteptat să forțeze lucrările într-o perioadă în care nimeni nu face asfaltări pe motiv că vremea influențează calitatea lor. Pur și simplu nu le pasă de oameni: ei nu vor decât voturi, voturi, voturi pentru PSD. Atât.” Este esența acuzelor aduse de deputatul liberal președintelui Consiliului.

 

Acesta a mai ținut să sublinieze că ”la Consiliul Județean nu s-a schimbat nimic. Vedem aceleași metehne ale lui Mircea Cosma pe care Toader și le-a însușit la perfecțiune: dăm repede peste ochi, rasolim lucrări ca să-i facem pe fraieri să ne voteze. Ei bine, lucrurile nu mai stau așa, ”fraierii” s-au deșteptat și îl anunț pe Bogdan Toader că noi, liberalii, îl considerăm direct răspunzător pentru fiecare fisură care va apărea pe aceste drumuri”.

P.E.