vandalizat1

Deputatul PNL, George Ionescu, a transmis o scrisoare deschisă ministrului Afacerilor Interne și prefectului de Prahova cărora le cere să ia măsuri împotriva unui grup de crimă organizată care se reface după ce a acționat violent în campania electorală din 2008.

 

Deputatul a postat pe Facebook imagini cu mașinile distruse în urma unui atac petrecut pe DN 1 și care a fost soluționat de organele de anchetă cu neînceperea urmării penale. George Ionescu solicită ministrului Afacerilor Interne să se asigure că poliția nu intervine partizan în procesul electoral.

Scrisoare deschisă a deputatului George Ionescu:

Scrisoare deschisă adresată domnului Ioan-Dragoș TUDORACHE, ministru al Afacerilor Interne și domnului Daniel Grigoraș Ștefan, prefect de Prahova

 

După ce președintele TNL Prahova, Ayad al Hasoon, a fost ținta unui linșaj mediatic fără precedent dus pe ziarul ph-online.ro, despre care se spune că este controlat de către PSD, observ astăzi că instituții ale statului, în speță Poliția Prahova, intră în acest joc.
Vineri dimineață, la sediul firmei tatălui președintelui TNL au ajuns doi polițiști care ”anchetează” pretinsele fraude care ar avea loc acolo, în urma unei ”sesizări din mass-media”. Singurul ”ziar” care a scris ceva pe tema ”fraudelor” de la magazinul de 20 de metri pătrați al familiei, a fost ph- online.ro acum câteva zile, așa că nu pot să nu remarc viteza polițiștilor.
Ca parlamentar de Prahova, care în 2008 am fost atacat cu bâtele și topoarele de către gașca de interlopi care activa pentru PSD, nu pot să cred că acest lucru este întâmplător.
Vă reamintesc faptul că, după respectivul incident în care DN1 a fost blocat preț de mai multe ore în zona Potigrafu și ale cărei secvențe au fost înregistrate de camerele de luat vederi de pe DN1 și ale a unei benzinării, procurorul de caz nu a ținut cont de ele și a decis clasarea, ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Profit de moment să solicit încă odată redeschiderea anchetei. Am mai făcut-o până acum cel puțin de câteva ori, însă nimeni nu s-a sesizat.
În plus, recent, aflându-mă în Parlament împreună cu un coleg, am fost abordat de un deputat al PSD Prahova care mi-a atras atenția că, dacă nu voi face o campanie ”cuminte”, atât familia mea cât și familiile altor colegi vor fi subiecte de ”dezvăluiri”, care vor ține prima pagină a aceleiași publicații pe durata întregii campanii electorale.
De asemenea, vă rog să dispuneți ca Poliția Prahova să ne comunice public rezultatele anchetelor (din autosesizări sau din sesizări) referitoare la materialele ilegale, care încălcau flagrant prevederile legii electorale, publicate de aceeași platformă – ph-online.ro – pe perioada campaniei electorale pentru alegerile locale. Deși au fost reclamate de către colegii noștri, nu am primit niciun rezultat oficial până în prezent.
La final, dat fiind faptul că primesc tot mai multe semnale că în județul Prahova are loc un proces violent de restaurare a unei rețele de crimă organizată politico-financiară, rog pe această cale ministrul Afacerilor Interne să se asigure că poliția nu intervine partizan în procesul electoral.

Deputat George Ionescu, Chestor al Camerei Deputaților

Galerie FOTO Mașini vandalizate în campania electorală din 2008 (sursa: Facebook)

 

vandalizat2

vandalizat3

vandalizat4