ganea

Președintele PSD Ploiești, Cristian Ganea, a infirmat zvonurile potrivit cărora și-ar fi dat demisia din funcție la partid.

 

Acesta a declarat că se va întruni Biroul Municipal al PSD Ploiești pentru a se lua act de demisii și pentru numirea interimarilor pentru funcțiile vacante. ,,Este o situație tensionată. Senatorul Augustin Mitu și-a dat demisia din toate funcțiile de la PSD și a rămas un simplu membru. Eu nu mi-am dat demisia din funcția de președinte al PSD Ploiești. Confirm că până acum au demisionat din organizație aproximativ 30 de persoane. Voi face o analiză a tot ceea ce s-a întâmplat. Pe mine nu m-a anunțat nimeni dacă s-a schimbat ceva referitor la șeful de campanie. În calitate de președinte al PSD Ploiești sunt la dispoziția candidaților la alegerile parlamentare să îi ajut cum pot" a  declarat Ganea.

Citește și Demisionarii din PSD Ploiești se înscriu în PNL

La finalul săptămânii este programată o ședință a Biroului Municipal PSD Ploiești pentru a se lua act de demisiile înregistrate până acum și se va asigura interimatul pentru funcțiile devenite vacante.

 

UPDATE DECLARAȚIE  DE  PRESĂ Cristian Ganea:

Vreau să le transmit tuturor membrilor organizației PSD Ploiești, precum și ploieștenilor, că nu mă retrag din nicio funcție publică sau de partid.

Votul primit din partea dvs. la alegerile din iunie reprezintă, pentru mine, o mare responsabilitate și sunt hotărât să continui activitatea în folosul cetățenilor pentru a putea pune în aplicare programul PSD de guvernare locală.

 

Rămân același om în slujba ploieștenilor și cred, în continuare, că în politică, și nu numai, contează, în primul rând faptele și mai puțin vorbele.