dosare respinse

Biroul Electoral de Circumscripție nr. 31 Prahova a respins mai multe dosare de candidaturi la alegerile parlamentare din acest an. Vorbim de dosare care aparțin Alianței Electorale Alternativa Națională 2016 și PMP

 

Motivul invocat este că formațiunea nu a depus lista de susținători, in original și in copie, condiție prevăzută în legea electorală.

Alternativa Națională 2016 a depus două dosare de candidaturi pentru Camera Deputaților și trei dosare de candidaturi pentru Senat.

 

În cazul PMP, au fost respinse doua dosare de candidaturi, pe motiv că lista de propuneri pentru Senat și pentru Camera Deputaților depășea numărul maxim de candidați, respectiv șapte candidați la Senat și 14 candidați la Camera Deputaților.

De la momentul acceptării candidaturilor sau respingerea acestora de către Biroul Electoral de Circumscriptie se pot depune contestații în termen de 48 de ore, la Tribunalul Prahova.

decizie respingere

 

Eveniment
  • Miercuri, 20 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

18 rachete antigrindină lansate în Prahova

Autoritatea pentru Administrare a Sistemului Național Antigrindină și pentru Creșterea Precipitațiilor a anunțat că au existat intervenții azi-noapte pentru combaterea grindinei. În mai multe...