sgu scandal

Liberalii prahoveni au criticat, într-o conferință de presă, decontarea de către șefii SGU Ploiești a unor achiziții din bani publici precum carne de mici, taxă de șezlong sau lustre.

 

Vicepreședintele PNL Prahova, Bogdan Nica și consilierul local Cristina Enache au criticat in termeni duri managementul de la SGU Ploiești, în baza noilor dezvăluiri legate de raportul Curții de Conturi.

Bogdan Nica,  candidatul PNL Prahova la Camera Deputaților, a declarat astăzi ca neregulile constatate se cifrează la 10 milioane de lei, precizând că au devenit de notorietate cheltuielile de protocol pentru mici, prosoape și taxă pentru șezlong. Nica a criticat in termeni duri lipsa de investiții la nivelul parcărilor, practicile neortodoxe din cimitirele din municipiu, dar și modul în care au fost cheltuiți banii publici. La rândul său, consilierul local Cristina Enache a susținut că liberalii au reclamat de nenumărate ori în Consiliul Local managementul de la SGU și neregulile constatate de Curtea de Conturi, însă nu s-au luat măsuri pentru recuperarea prejudiciilor reclamate în raportul de control. 

 

VIDEO Acuzațiile liberalilor la adresa conducerii SGU Ploiești:

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...