consiliul local ploiesti

Firmele copiilor consilierului liberal Paulica Drăgușin au mai multe spații închiriate de societățile la care Consiliul Local Ploiești este acționar unic (TCE, Hale și Piețe) sau administrator (școli).

 

Contactat de observatorulph.ro, alesul PNL a declarat că nu se află în conflict de interese pentru că nu a participat la votul unor proiecte de hotărâri care vizau societățile cu care firmele copiilor săi au contracte de închiriere.

"Eu nu am participat și nici nu voi participa la votarea unor proiecte care vizează acest aspect. Spațiile comerciale respective au fost scoase la licitație, procedura a fost transparentă. Fiul meu avea spații închiriate de la Hale înainte să intru în politică" a declarat Paulica Drăgușin.

Citește și Un consilier PNL este angajat la RASP. Soțul lucrează la SGU

 

Legea 215/2001, art. 46 interzice consilierilor locali să ia parte la deliberarea și adoptarea hotărârilor în care au un interes patrimonial faţă de problema supusă dezbaterii. Interesul poate fi personal sau prin soţie/soţ, afini sau rude de până la gradul al patrulea inclusiv.