psd ploiesti

PSD Prahova propune pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie câteva nume-surpriză, cum ar fi fostul prefect de Prahova, Rodica Paraschiv.

Potrivit publicației ph-online, lista candidaților PSD Prahova la parlamentare este următoarea:

Lista pentru Camera Deputatilor

1. Bogdan Toader
2. Augustin Mitu
3. Rodica Paraschiv
4. Andrei Sava
5. Laura Moagher
6. Andrei Nicolae
7. Carmen Dumitru
8. Marius Dinu
9. Ardeleanu Georgiana

Primele 4-5 pozitii sunt considerate eligibile!

Lista pentru Senat

1. Emanoil Savin

2. Radu Oprea

Pe lista pentru Senat se mai regasesc si George Botez, Fabioara Ionescu si Rares Enescu.


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.