dobre facebook

Primarul Dobre a postat pe pagina sa de Facebook un text critic la adresa coaliției PSD-ALDE și în special la adresa viceprimarului Cristian Ganea, care a declarat că strada Laboratorului, care face legătura între Podul Înalt și Bd-ul Republicii, va fi donată de fabrica de țigări. În realitate, strada rămâne închisă până când Primăria Ploiești nu va realiza o stradî paralelă cu cea redeschisă doar pe hârtie.

 

Postarea primarului Dobre de pe Facebook:

Pensie Municipală, Spital de Pediatrie, lărgiri și străpungeri

Orice om normal la cap s-ar putea gândi că, după patru ani în care au crezut că au dus de nas ploieștenii cu minciuni sfruntate precum pensia municipală sau spital de pediatrie nou, cei de la PSD și ALDE au înțeles mesajul transmis de electorat în vară. 
N-au înțeles și constat în fiecare zi aproape, cât de profund s-a instalat în fibra unora reflexul de a scoate pe gură lucruri neadevărate. Pur și simplu nu pot accepta că oamenii nu mai pot fi mințiți ca până acum.
La sfârșitul lunii septembire am fost la fel de surprins ca și dumneavoastră când am citit/văzut declarația viceprimarului Cristian Ganea referitoare Strada Laboratorului. După ce a explicat doct despre ”lărgiri”, ”noi poduri” și alte ”viaducte” pe care le-ar face Ploieștiului dacă ar putea, domnia sa a adus în discuție un subiect pe marginea căruia a pierdut un bun moment să tacă. 
A anunțat că o importantă multinațională de pe strada Laboratorului intenționează să cedeze municipalității o bucată din proprietatea sa pentru ca pe acolo să fie construit un drum care să lege Nordul de Vest. O nouă ”străpungere” cum ar veni în limbaj propagandistic. 
Seninătate și inconștiența cu care a făcut declarația m-a pus într-o oarecare dificultate pentru că recent avusesem o întâlnire cu oficiali ai companiei. Aceștia tocmai ce îmi explicaseră că în zona respectivă urmează să facă unele extinderi ale capacităților de lucru, investiții care vor genera câteva zeci, poate chiar sute de locuri de muncă pentru ploieșteni. 
După ce am văzut declarația, am verificat să văd dacă mi-a scăpat ceva. Din nefericire, astăzi sunt în măsură să vă spun că ce spunea viceprimarul Ganea la sfârșitul lunii trecute este fix o gogoașă electorală: nu a existat nici cea mai vagă inițiativă în sensul spus de dânsul. Ba, mai mult, acea intervenție a generat o stare de iritare în unele medii.
Singura informație reală este că Primăria Ploieşti a lansat spre consultare publică Planul Urbanistic Zonal al proiectului de realizare a legăturii dintre strada Laboratorului şi strada Gh.Gr. Cantacuzino. După ce va fi adoptat acest document, va putea fi realizată și strada de care ploieștenii au mare nevoie.
Revenind la domnul Ganea, am înțeles că dânsul a anunțat că nu mai candidează la parlamentare ceea ce mă bucură pentru că sunt sigur că cel puțin activitatea primăriei nu va mai avea de suferit ca urmare a declarațiilor politicianiste fără fundament ale unuia sau altuia.
După patru ani de guvernare locală în care orașul a fost condus prin minciună și intoxicări ploieștenii au dreptul să fie informați corect despre ce se întâmplă în oraș. Asta indiferent cât de neconvenabile electoral sunt unele dintre comunicări.
Am scris aceste rânduri pentru că vreau să subliniez un lucru: Primăria Ploiești, și nu partidul x sau y, va rezolva problemele orașului. 
Acest lucru se va face în următorii ani încet, dar sigur, cu maximum profesionalism și respect față de locuitorii acestui oraș al cărui primar m-au ales.

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...