cristian ganea

Viceprimarul municipiului Ploiești, Cristian Ganea, președintele PSD Ploiești, a declarat, pentru Observatorulph.ro, că nu candidează la alegerile parlamentare, deși figurează pe lista de candidați anunțată de PSD Prahova.

 

„Le mulțumesc colegilor pentru propunerea făcută, dar îmi doresc să rămân pe funcția de viceprimar al Ploieștiului, pentru continuarea proiectelor începute. Nu vreau să dezamăgesc electoratul. Mai sunt alegeri și peste patru ani”, a declarat pentru Observatorulph.ro viceprimarul Cristian Ganea.

Precizăm faptul că viceprimarul Cristian Ganea a fost nominalizat de PSD Prahova printre candidații la alegerile parlamentare.

Citește și: Lista cu membrii PSD Prahova care vor să devină parlamentari

 

Fost viceprimar cu atribuții de primar, Cristian Ganea a candidat la alegerile din 5 iunie 2016 la funcția de primar, iar ulterior, după ce a pierdut alegerile, a revenit pe funcția de viceprimar al Ploieștiului.

 

Național
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

A murit actriţa Olga Tudorache

Actriţa Olga Tudorache, în vârstă de 88 de ani, a murit. Anunţul a fost făcut pe Facebook de actorul Florin Călinescu şi de medicul Monica Pop, informează News.ro. "Români, a murit OLGA...