rodica paraschiv

Lista de candidați a social-democraților prahoveni pentru alegerile parlamentare a venit cu o serie de surprize. 

 

Primul lucru sesizabil este legat de numărul candidaților. PSD Prahova a prezentat o listă cu 19 persoane, în condițiile în care lista completă trebuia să includă 21 de persoane (șapte pentru Senat și 14 pentru Camera Deputaților), potrivit Biroului Electoral de Circumscripție nr. 31 Prahova. 

Citește și: Lista cu membrii PSD Prahova care vor să devină parlamentari

 

Surprinzătoare este și candidatura primarului comunei Cornu, Cornel Nanu, veteran în administrația locală, dar și a vicepreședintelui Consiliului Județean Prahova, Ludmila Sfârloagă. 

Așa cum observatorulph.ro a prezentat încă de săptămâna trecută, pe listă se regăsește și fostul prefect al județului, Rodica Paraschiv.

Citește și: Fost prefect, candidat la parlamentare pe listele PSD

Lista de candidați poate suferi modificări, după prezentarea acesteia conducerii centrale a PSD. Reamintim faptul că termenul limită de depunere a candidaturilor la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 31 este 27 octombrie, ora 24.00.

 

 

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Creșele s-au redeschis înaintea școlilor

La cererea părinților care au susținut că nu au cu cine să-și la copiii acasă, creșele din Ploiești s-au redeschis în această dimineață. În ciuda faptului că, miercuri (20 septembrie 2017),...