alegeri psd campina

Încă de la înființare, PSD Câmpina a fost condus doar de bărbați. Lucrurile se vor schimba începând din toamna acestui an, când conducerea organizației locale va fi asigurată de o femeie.

 

Mâine vor fi alegeri la PSD Câmpina, iar pentru funcția de președinte se luptă două femei: Mihaela Voicilă, vicepreședintele PSD Prahova și Livia Lupu, vicepreședinte al filialei de la Câmpina. Evenimentul va avea loc, miercuri 5 octombrie, în sala mică a Casei Tineretului.

În spatele acestor alegeri se dă o luptă între două tabere din PSD Câmpina.  Voicilă a preluat frâiele acestui partid imediat după alegerile locale, atunci când Ion Dragomir, fost viceprimar, a fost înlăturat de la conducerea social –democraților câmpineni. Oficial, motivul acestei mișcări a fost faptul că Dragomir nu s-ar fi implicat deloc în campanie și nu l-a susținut pe Constantin Cândea, candidatul acestui partid pentru funcția de primar. Explicația oficială nu a stat deloc în picioare, având în vedere faptul că PSD Câmpina a obținut cel mai bun scor în alegerile locale de la înființare și până în prezent: 7 consilieri locali dintr-un total de 19, în condițiile în care PNL a obținut 9 consilieri locali, iar PMP și ALDE câte doi consilieri.

Deși nimeni nu recunoaște oficial, Ion Dragomir nu a mai fost agreat la șefia filialei de la Câmpina de conducerea județeană așa că a fost înlăturat. S-au format deja două tabere, pe de o parte se află Mihaela Voicilă, Constantin Cândea și alți social-democrați mai puțin cunoscuți opiniei publice, iar de cealaltă parte se află Ion Dragomir, Livia Lupu și vechii PSD-iși pe care i-am regăsit de trei mandate în Consililul Local Câmpina.

Tot mâine se va alege și biroul de conducere al organizației, dar este greu de spus care dintre tabere va avea câștig de cauză.

 

Auto-moto
  • Duminică, 24 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident în Câmpina - două persoane rănite

Nicio zi fără accidente în Prahova. Două autoturisme au intrat în coliziune, în Câmpina. Accidentul s-a produs pe strada Griviței, la intersecția cu Bulevardul Culturii, din orașul Câmpina. În...