gabriel sandu

Verdict final în dosarul Microsoft: Dorin Cocoș, trei ani și patru luni de pușcărie, Niro, doi ani și patru luni, Gabriel Sandu, trei ani, Gheorghe Ștefan, șase ani. Pedepsele sunt cu executare și definitive.

 

 

Verdict final în dosarul Microsoft. Lui Dorin Cocoș i s-a majorat pedeapsa de la doi ani, la trei ani și patru luni. Totodată, omului de afaceri i se confiscă suma de nouă milioane de euro. Fostul ministru Gabriel Sandu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul Microsoft. Fostul primar din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan a fost condamnat la şase ani de închisoare cu executare în dosarul Microsoft. Omul de afaceri Nicolae Dumitru a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul Microsoft. Decizia Curții Supreme este definitivă.

Update:  Gabriel Sandu, la ieșirea de la Curtea Supremă:  ”Am făcut denunțuri împotriva grupării infracționale transnaționale și transguvernamentale. Prejudiciu în acest caz este 104 milioane de dolari, în perioada 2004-2008 și 114,5 milioane de euro 2009-2013. Era vorba de 27 de milioane de dolari prin care eu i-am recuperat prin neplata de la STS pentru că nu au furnizat nimic. Sunt toți miniștrii Educației și toți miniștrii Comunicaților și pentru toți cei pentru care s-a cerut aprobarea de la președintele Traian Băsescu pentru a fi cercetați”.
sursa: Antena 3

 

Național
  • Vineri, 20 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Elena Udrea, audiată la DNA

Elena Udrea a sosit vineri, în jurul orei 11:00, la sediul DNA, unde urmează să fie audiată într-un dosar mai vechi legat de Hidroelectrica, dosar de care se ocupa fostul procuror Mihaiela Moraru...