horea

Urmărit penal într-un dosar de corupție în care este acuzat de luare de mită, Horia Tiseanu, primarul municipiului Câmpina rămâne în continuare președintele filialei PNL din Câmpina.

 

Acesta nu și-a depus până astăzi demisia din funcția de conducere pe care o deține în cadrul partidului. Culmea este că nici reprezentanții PNL Prahova nu i-au cerut demisia lui Tiseanu, invocând faptul că o decizie în acest sens se va lua, marți, în timpul ședinței Biroului Politic Județean.

Se întâmplă acest lucru în condițiile în care Vasile Blaga, co-pereședintele PNL, și-a anunțat demisia din această funcție, mieruri, la doar o jumătate de oră după ce a ieșit din biroul procurorilor anticorupție din Ploiești care îl acuză de trafic de influență, exact ca și pe subalternul său pe linie de partid.

Întrebat fiind de ce nu s-a luat până acum o decizie în ceea ce-l privește pe Horia Tiseanu, în condițiile în care șeful său de partid a demisionat, Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova a declarat:

 

"E cam forțată comparația, e o diferență prea mare. Am citit și eu în presă ce s-a scris despre Horia Tiseanu, dar noi nu avem un document în care să fim înștiințați că este urmărit penal. O să discutăm totuși situația domnului Tiseanu, marți, în BPN, " a declarat Dumitrescu.

Reamintim că Horia Tiseanu a fost plasat sub control judiciar cu interzicerea exercitării funcției de primar de către procurorii DNA în urma unor audieri care au avut loc, marți, la Ploiești. Horia Tiseanu este acuzat de abuz în serviciu și luare de mită.

 

Social
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Locuitorii municipiului Câmpina rămân fără apă

Hidro Prahova anunță că va sista furnizarea apei potabile în municipiul Câmpina, în data de 18 octombrie 2017, între orele 05.00 – 17.00. Comunicat de presă al Hidro Prahova: Sucursala Câmpina a...