adrian_moroianuÎntr-o conferinţă de presă susţinută în urmă cu o oră la sediul Callioppe de pe strada Elena Doamnei, consilierul judeţean Adrian Tudor Moroianu Geamăn a atacat dur conducerea orgnizaţiei PSD Prahova. Supărat că la întoarcerea dintr-un concediu a fost înştiinţat că este demis din partid ca urmare a unor declaraţii pe care le făcuse la un post local de televiziune împotriva lui senatorului Iulian Bădescu, Moroianu a anunţat că va contesta decizia spunând despre conducerea organizaţiei: PSD Prahova a devenit o „organizaţie privatizată a clanului Cosma”, „sponsorizată” de mogulul local Sebastian Ghiţă, în care se cuibăresc membrii „clubului închis” al afaceriştilor cu statul.
Prezentăm integral textul comunicatului de presă al consilierului judeţean cu precizarea că vom reveni în scurt timp cu reacţiile conducerii PSD şi a celor vizaţi de afirmaţiile lui Adrian Moroianu.
În PSD Prahova, « a spune adevărul este un act de dizidenţă »
Pe data de 17.01.2011, când m-am întors din concediul de odihnă, am primit înştiinţarea oficială că  am fost exclus din Organizaţia PSD Prahova, în cadrul unei şedinţe ce s-a desfăşurat pe 12 ianuarie, în lipsa mea, cu încălcarea gravă a Statutului partidului. Am fost acuzat de delict de opinie, cu alte cuvinte „crimă de gândire”, pentru că am afirmat, într-o emisiune TV, că Iulian Bădescu (proaspăt transformat în „social-democrat”, bucurându-se de o ascensiune accelerată în partidul împotriva căruia a făcut campanie la alegerile locale şi parlamentare din 2008, dar şi la europarlamentare în 2009, impus vicepreşedinte atât la organizaţia municipală, cât şi la cea judeţeană), este, de fapt, un trădător.
Îmi menţin afirmaţiile că cel ce a devenit, între timp, actualul candidat la Primăria Ploieşti din partea PSD, este omul de casă al lui Sebastian Ghiţă şi nu are calităţile morale pentru a deveni primarul ploieştenilor. Exprimarea acestor adevăruri nu justifică excluderea mea din partid (în baza unui Statut care nu s-a respectat mai deloc în ultimele luni şi, implicit, nici în cazul ascensiunii lui Bădescu) comandată de Mircea Cosma şi familia sa şi adusă la îndeplinire de oameni care nu au coloană vertebrală (unora li s-au promis funcţii importante după alegerile din 2012!) sau, pur şi simplu, sunt proaspeţi membri PSD  (unşi recent în funcţii de conducere!).
Din anul 2007, de când am devenit membru PSD, am dovedit o implicare totală în campaniile susţinute de partid şi am contribuit la câştigarea alegerilor în zona de care am răspuns (Colegiul 4 CD). Din păcate, începând de la Conferinţa Extraordinară din august 2009, PSD Prahova a devenit o „organizaţie privatizată a clanului Cosma”, „sponsorizată” de mogulul local Sebastian Ghiţă, în care se cuibăresc membrii „clubului închis” al afaceriştilor cu statul.
În 2008, Mircea Cosma a minţit în faţa organizaţiei PSD Prahova când, pentru a fi desemnat candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a cerut scuze pentru greşelile din perioada 2001-2004. Dovadă că, prin tot ceea ce face, repetă greşelile din trecut şi chiar le amplifică. Cosma nu merită să conducă o organizaţie de partid. De fapt, conducerea partidului în judeţul Prahova este asigurată, în mare parte, de mercenari controlaţi de tripleta Sebastian Ghiţă – Mircea Cosma – Iulian Bădescu. oameni doar cu interese personale şi zero convingeri de stânga.
De fapt, iată cine controlează , la această oră, PSD Prahova – oameni care de-a lungul timpului au fost implicaţi în foarte multe cauze penale, după cum a apărut în presă, şi dau câteva exemple în ceea ce-l priveşte pe Sebastian Ghiţă - dosarul Tracia-Asesoft (prejudiciu estimat 80 miliarde lei vechi), dosarul de informatizare a Ploieştiului, informatizarea a peste 100 de primării prahovene (în valoare de 1,7 milioane de euro), dosarul privind informatizarea Casei de Asigurări de Sănătate Prahova (cu o valoare de 13,7 miliarde lei vechi). Legătura lui Iulian Bădescu cu cazul Sunoil este de notorietate, la fel şi „pasiunile” sale publicistice trecătoare...
În ceea ce priveşte „crezul politic” al lui Iulian Bădescu... până nu demult, cel ce se autointitula (inclusiv pe afişele şi panourile electorale) „un senator pentru dumneavoastră”, o făcea surâzând pe culoarea portocalie! „Senatorul dumneavoastră” a intrat în Parlament pe voturile pe care, mai ales ploieştenii, le-au dat nu lui, pe care prea puţin îl cunoaşteau, ci Partidului Democrat Liberal, iar acum, prin faptul că şi-a schimbat apartenenţa politică, întăreşte afirmaţia mea – este un trădător, un reşapat politic. Şi...nu pot să uit ce probleme a creat, în lupta sa pe Colegiul 4, unor primari ai PSD, cărora, fără scrupule, le-a făcut plângeri penale!
Acesta fiind, în mare, adevărul, vă informez că refuz să accept sancţiunile disciplinare care mi-au fost comunicate de la sediul partidului, pe care, conform Statutului, le voi contesta, iar dacă nu voi avea câştig de cauză, îmi voi căuta dreptatea în justiţie şi la CEDO. De asemenea, voi informa grupurile politice din Uniunea Europeană, Comisia Europeană şi ambasadorii ţărilor din U.E...
Ploieşti, 20.01.2011                                                                                     Adrian Tudor Moroianu-Geamăn
Consilier judeţean

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mihai Popescu
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg