alegeri

Surse din zona administrativă dau ca sigură nominalizarea fostului prefect al județului, Rodica Paraschiv, pe listele PSD la alegerile parlamentare.

 

Potrivit surselor noastre, se pare că această candidatură este sprijinită nu doar de o parte din social-democrații cu state vechi din partid, ci și de mai mulți primari din teritoriu.

Rodica Paraschiv are, pe de altă parte, o activitate îndelungată în administrația județeană. Fost inspector pe probleme privind protecția persoanelor cu handicap în perioada 1991 - 1995, iar din 1996 ocupând funcții în administrația județeană, Rodica Paraschiv a fost numită, temporar, în funcția de prefect începând cu data de 14 martie 2014, mandat care a încetat la finele lunii martie 2016.

Citește și: Fostul prefect al județului Prahova, Rodica Paraschiv, și-a reluat activitatea la CJ

 

Doi ani mai târziu, Rodica Paraschiv a revenit pe funcția deținută anterior, respectiv de director al Direcției Tehnice, în cadrul Consiliului Județean Prahova.

Fostul prefect al județului Prahova nu a dorit să facă vreun comentariu cu privire la zvonurile care circulă referitoare la candidatura sa la alegerile parlamentare. Cert este însă un alt lucru. Social-democrații prahoveni vor respecta cu strictețe recomandarea CEx ca pe listele de la alegeri să existe femei și tineri.

rodica paraschiv