volo gratiela

Senatorul Volosevici, recent înscris în ALDE, propune prin intermediul consilierilor locali, alocarea de bani pentru evaluarea mărcii Petrolul, precum și pentru asigurarea fondurilor necesare asistenței medicale în școli.

 

Interesant este că în comunicatul transmis de ALDE Prahova și publicat mai jos, integral, apare și primul atac la primarul Dobre. Acesta este acuzat că nu a dat curs inițiativei consilieirlor PSD și ALDE de a evalua marca FC Petrolul. Într-o intervenție la WYL FM, Volosevici a declarat că în administrația Dobre se fac niște greșeli! AUDIO

Comunicatul ALDE Prahova:

În noua sa formulă, avându-l în echipă pe senatorul Andrei Volosevici, A.L.D.E. propune două proiecte benefice ploieștenilor.

În ședința Consiliului Local al Municipiului Ploiești de mâine, viceprimarul George Pană și consilierii A.L.D.E. au primit mandat din partea organizației județene să susțină două proiecte, pe care le considerăm foarte importante pentru ploieșteni:

1. La propunerea senatorului Andrei Volosevici, alocarea, prin rectificare bugetară, a sumelor necesare pentru evaluarea mărcilor F.C. PETROLUL, astfel încât să se poată trece la demersurile ulterioare pentru salvarea echipei de suflet a ploieștenilor, în condiții de perfectă legalitate și transparență.

Această inițiativă este menită să impulsioneze punerea în aplicare a unei hotărâri anterioare, inițiată de consilierii P.S.D.- A.L.D.E., prin care primarul municipiului era împuternicit să treacă la acțiune, căreia, însă, așa cum se poate observa, cel nominalizat nu i-a dat curs.

2. Solicitare oficială adresată serviciilor de specialitate ale Primăriei pentru fundamentarea unui proiect de hotărâre privind asigurarea asistenței medicale în fiecare școală de pe raza municipiului Ploiești (medic sau cel puțin un asistent medical pentru fiecare cabinet).

Acest proiect, ca și anteriorul, se bucură de întreaga susținere a organizației noastre, a doamnei deputat Grațiela Gavrilescu și a domnului senator Andrei Volosevici- fost primar al municipiului și, cu siguranță, și de a aliaților noștri, pentru care, ca și pentru noi, sănătatea și siguranța copiilor reprezintă o prioritate de grad zero.

Având în vedere beneficiile pe care le-ar aduce Ploieștiului și ploieștenilor punerea în operă a acestor două proiecte, sperăm ca și ceilalți consilieri să se alăture, cu bună-credință, demersului nostru.