marius fenichiu candidat camera deputatilor

Fostul consilier județean Marius Fenichiu, candidat independent la alegerile locale de la Ploiești, se va înscrie în cursa electorală pentru alegerile parlamentare.

 

Potrivit surselor noastre, Marius Fenichiu va demara campania de strângere de semnături pentru Camera Deputaților. În urmă cu aproape două săptămâni, Fenichiu a cochetat prima dată cu ideea unei posibile candidaturi, la acea dată scriind pe blogul personal că „având în vedere ca parlamentarii sunt aleși prin votul cetățenilor din întreg județul pe care urmează să-l reprezinte, am decis să-i întreb pe prahoveni în ce măsură sunt dispuși să mă susțină în mod voluntar pentru strângerea de semnături, în vederea depunerii candidaturii independente la funcția de Deputat în Parlamentul Românie”.

Marius Fenichiu a candidat pe 5 iunie 2016 la funcția de primar al municipiului Ploiești, însă a pierdut alegerile, obținând 2.700 de voturi. 

UPDATE: Marius Fenichiu confirmă demararea campaniei de strângere de semnături într-o postare pe Facebook: „Am decis așadar, să încep străngerea de semnături necesare depunerii candidaturii mele pentru funcția de deputat independent în Parlamentul României, instituție fundamentală a statului, în care dumneavoastră prahovenii să vă simțiți cu adevărat reprezentați. Pentru strângerea celor 7000 de semnături necesare, contez pe spijinul cât mai multor prahoveni, al celor care doriți să mă susțineți în mod voluntar în derularea acestei acțiuni. Pe cei care doriți, vă rog să mă contactați, pentru a vă furniza tabelele necesare...”.