psd ploiesti sedinta

Social-democrații ploieșteni au programat mâine o ședință, de la ora 16.30, unul dintre subiectele fierbinți fiind, iar, propunerile pentru alegerile parlamentare.

 

Surse din zona politicului susțin că la PSD Ploiești nu mai este liniște. Gurile rele spun că tot scandalul ar fi izbucnit la scurt timp după ce Biroul Municipal ar fi aprobat lista de propuneri pentru alegerile parlamentare. Inițial, pe lista de la PSD Ploiești, care urma să fie transmisă la organizația județeană, erau trei persoane: senatorul Augustin Mitu, viceprimarul Cristian Ganea și consilierul local George Botez. Numai că, în timpul ședinței Biroului Municipal surpriza a fost că au existat mult mai multe propuneri, pe listă fiind adăugate nume precum Fabioara Ionescu, Laura Magher, Carmen Dumitru, dar și consilierii locali Răzvan Ursu, Marius Dinu și Robert Vâscan. 

Citește și: Scenariu dejucat la PSD Ploiești! Lista propunerilor pentru parlamentare

 

Ei bine, lipsa unei certitudini a candidaturilor, dat fiind numărul mare de propuneri, a băgat zâzanie printre social-democrați, surse din zona politicului susținând că se ia în calcul chiar ca George Botez să nu mai fie una dintre propunerile pentru alegerile parlamentare.

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, nu a vrut să intre într-o polemică pe această temă și s-a rezumat să spună că „Biroul Municipal a aprobat o listă de propuneri, iar George Botez se numără printre persoanele propuse”.