candidati pmp prahova

Formațiunea politică a lui Traian Băsescu a dat startul în Prahova la depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare.

 

Așa cum se preconiza la scurt timp după alegerile locale, printre candidați se numără consilierul județean Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, care și-a depus dosarul de candidatură pentru Camera Deputaților. Tot pentru un mandat de deputat vor mai candida Bogdan Hodorog, actual consilier local de la Ploiești, Raul Petrescu, fost viceprimar al municipiului Ploiești și vicepreședinte PMP Ploiești, consilierul local din Bușteni Valentin Codescu, vicepreședinte PMP Prahova și președintele organizației PMP Bușteni, precum și Irinel Costache, secretar general adjunct PMP Prahova.

Pentru Senat și-au depus deja dosarele de candidatură Mircea Radu, consilier local comuna Brazi, Constantin Ababei, vicepreședintele PMP Prahova și Andrei Alexandru - președintele organizației Berceni.

Se discută și despre candidatura la Senat a lui Adrian Pițigoi, viceprimarul municipiului Câmpina, având în vedere rezultatele obținute în alegerile locale, însă informația momentan nu este confirmată.

 

„Este adevărat. A început depunerea dosarelor de candidatură pentru Senat și Camera Deputaților, iar termenul limită de transmitere a CV-urilor și a cererilor la Consiliul Național PMP este de 15 septembrie. Am solicitat ca până la data de 7 septembrie să fie depuse dosarele la PMP Prahova. Nu putem vorbi la această oră de o ordine pe listă nici pentru Camera Deputaților, nici pentru Senat, aceasta urmând să fie stabilită după validarea candidaturilor de către Consiliul Național al PMP”, a declarat pentru Observatorulph.ro Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova.