unpr pmp

Partidul Mișcarea Populară a încheiat procesul de fuziune cu UNPR la nivelul județului Prahova. Cătălina Bozianu: ”Împreună, formăm cea mai dinamică echipă politică din județ”.

Comunicat de presă al PMP Prahova:

Partidul Mișcarea Populară a încheiat procesul de fuziune prin absorbție cu Uniunea Națională  pentru Progresul României la nivelul județului Prahova. Ca efect al fuziunii, PMP Prahova este reprezentat de 59 de consilieri locali și județeni. Dl. Daniel Niculae este noul prim-vicepreşedinte al filialei prahovene a PMP, dl. Eduard Tudor - secretar general, dl. Irinel Costache - secretar general adjunct, iar dl. Bogdan Hodorog - președintele PMP-Ploiesti.

Împreună cu ceilalți colegi din conducerea PMP Prahova, precum și cu toți membrii organizației noastre, formăm cea mai tânără, proaspătă și dinamică echipă politică din județ, care corespunde cel mai bine cerințelor electoratului de schimbare și înnoire a societății românești. Împreună, vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a schimba modul de a face politică în Prahova: dialog permanent cu prahovenii, prioritate acordată nevoilor lor, respect pentru drepturile lor.

CĂTĂLINA BOZIANU, Președintele Partidului Mișcarea Populară Prahova