iulian dumitrescu

După ce primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a făcut un apel la toate partidele pentru construcția unui spital municipal, președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu (foto) a declarat că susține un astfel de proiect.

 

Mesajul primarului Dobre postat pe Facebook: "Având în vedere interesul public manifestat de toate forțele politice din Ploiești cu privire la necesitatea înființării unui spital municipal nou, cu dotări la standarde europene, menite sa deserveasca nevoile reale ale ploieștenilor , plătitori de taxe și impozite, si luând în considerare nenumăratele solicitări venite din partea cetățenilor în acest sens, propun tuturor decidenților politici din Consiliul Local al municipiului Ploiesti, indiferent de apartenența politica, semnarea unui acord menit sa accelereze proiectul si finanțarea privind construirea Spitalului Municipal de Urgență, prioritatea zero a orașului nostru în acest moment". 

Contactat de observatorulph.ro, senatorul Iulian Dumitrescu, pre;edintele PNL Prahova, a declarat: "Susțin proiectul unui spital municipal nou propus de primarul Ploieștiului. Cetățenii au nevoie de servicii medicale de calitate, prestate într-un spital modern. Din păcate, până acum, autoritățile locale s-au mulțumit doar cu renovări superficiale, lipsa unor investiții masive în sistemul medical afectându-i în mod direct pe ploieșteni"