psd prahova

PSD Prahova a emis un comunicat de presă intitulat "Adrian Dobre - primarul care distruge Ploieștiul":

 

În numai două săptămâni de la instalarea în funcția de primar al Ploieștiului, Adrian Dobre a reușit performanța de a bulversa total administrația locală.

Venit în fruntea municipalității fără a avea un proiect concret privind dezvoltarea orașului, liberalul Adrian Dobre a început să distrugă Ploieștiul.

 

Imediat după instalarea în funcție, Adrian Dobre a început să inventeze probleme, în încercarea disperată de a răspunde solicitărilor clientelei de partid. Sprijinul primit în campania electorală trebuie plătit rapid.

Spre exemplu, fără a cere părerea speciliaștilor în construcții, liberalul Dobre a anunțat că va sista lucrările la podul peste calea ferată din zona Mărășești, invoncând o presupusă nerespectare a proiectului, constatată de domnia sa.

Probabil că economistul Adrian Dobre a învățat în facultate și noțiuni avansate de contrucții poduri, altfel nu înțelegem cum, doar dintr-o simplă privire, a observat diferențe între grinzile din proiect și cele montate deja la pod.

Și noul Parc Municipal Vest s-a lovit de aceeași grijă extraordinară a liberalilor lui Adrian Dobre. Organigrama propusă pentru parc nu a fost votată, iar investiția se degradează pe zi ce trece, în lipsa personalului care ar fi trebuit să administreze eficient noul Parc Municipal Ploiești. Poate că și aici, primarul Dobre va găsi vreun consilier personal suficient de capabil încât să împiedice degradarea constantă a investiției și nerambursarea fondurilor europene atrase.

Același comportament “heirupist” îl are Adrian Dobre și în ceea ce privește coordonarea direcțiilor și instituțiilor din subordinea primăriei.

După o întâlnire cu primarul Adrian Dobre, toți angajații municipalității care au lucrat la urmărirea implementării proiectelor Parcului Municipal Vest și Hipodromului Ploiești au fost anunțați de edil că vor fi băgați în Comisia de Disciplină a Primăriei Ploiești solicindându-se desfacerea contractelor de muncă.

Domnule Dobre, de ce nu cereți penalizarea firmei care a realizat proiectele celor două investiții, mai ales că este vorba despre o societare comercială foarte apropiată prietenului dumneavoastră senatorul Andrei Volosevici?
Primarul “nostru” a bulversat activitatea SGU, nemulțumit de faptul că nu a reușit să își impună consilierul personal în postul de director al societății. Apoi a luat la verificat activitatea SC Hale și Piețe SA, o altă societate la care ar fi trebuit să numească un consilier personal în funcția de director.

Atitudinea distrugătoare a primarului Dobre a culminat prin încercarea de distrugere a Clubului Sportiv Municipal, club care a reușit în acest an mai multe performanțe meritorii. Este anormal că primarul orașului să nu fie mândru de echipa de handbal fete a municipalității, care are posibilitatea de a juca în cupele europene sau de echipa de baschet, care tocmai a promovat în Liga Națională.

Din păcate primarul Adrian Dobre anunță un dezechilibru uriaș în administrația locală, iar acțiunile de control, asemănătoare probabil cu cele ale Inchiziției, arată că se prefigurează alocări uriașe de fonduri publice către clientela politică a PNL

Modul în care a demarat mandatul de primar al lui Adrian Dobre ne face să credem că ne vom întoarce în perioada 2008- 2012, atunci când chiar și femeia de serviciu de la o școală era angajată numai dacă era membru PDL.

PSD Ploiești îi solicit pe această cale primarului Adrian Dobre să înceteze cu vânătoarea de vrăjitoare și cu aruncarea răspunderii în ograda altuia și să înceapă urgent să își ducă la îndeplinire promisiunile din campania electorală.

Domnule Dobre, ploieștenii v-au ales pentru a dezvolta Ploieștiul, nu pentru

a-l distruge!