Ionescu George 

Deputatul George Ionescu, prim-vicepreședintele PNL Prahova, a vorbit într-un interviu acordat, în exclusivitate, ziarului observatorulph.ro, despre schimbările din conducerea organizației, după alegerile locale din 5 iunie.

 

Reporter: De ieri, PNL Prahova are un singur președinte, în persoana senatorului Iulian Dumitrescu. Cum priviți această schimbare?  

George Ionescu: Una absolut normală. Puțini știu că am fost la co-președinții partidului, Vasile Blaga și Alina Gorghiu, cu propunerea ca la PNL Prahova să fie un singur președinte, în persoana lui Iulian (n.r. Dumitrescu). 

Citește și Schimbări în conducerea PNL Prahova

 

Așadar, nu plecați din partid, supărat că nu mai sunteți co-președinte la Prahova?

Această variantă nu există! Eu sunt prim-vicepreședinte al PNL Prahova, responsabil cu organizarea, iar la nivel național sunt vicepreședinte. Am o relație excelentă cu conducerea centrală, dar și cu Iulian Dumitrescu, pe care l-am cunoscut cu mult înainte de a veni în PNL Prahova. 

Ce alte schimbări au mai survenit în PNL Prahova?

 

A fost modificată componența Biroului Politic Județean, fiind desemnați 43 de membri, la care se adaugă de drept președintele TNL Prahova și cel al organizației pensionarilor, precum și co-președinții organizației de femei. Vorbim de 50 de persoane și nu de aproape 130 cât erau până acum.

Pe ce criterii au fost nominalizați membrii BPJ?

Pe baza performanțelor obținute în special la alegerile locale din 5 iunie. Sunt parlamentari, consilieri județeni, primari, în general cei care s-au implicat în campanie și au obținut un scor bun pentru PNL.

 

În decembrie vor fi alegerile parlamentare. Ce target v-ați propus?

Așa cum am mai spus, voi face echipă cu Iulian Dumitrescu și, împreună cu colegii din PNL Prahova, sunt sigur că vom obține un scor bun. Să nu uităm că PNL a obținut în Prahova cel mai mare număr de primari, câștigând marile orașe, în frunte cu Ploieștiul. Sperăm ca PNL să obțină în județul nostru șase mandate de deputat și trei de senator.