psd alde comunicat presa

La scurt timp după ce liberalii i-au transmis prefectului județului să se delimiteze de „Proiectul PHEXIT al Alianţei PSD-ALDE-PMP”, a venit rândul social-democraților și al reprezentanților partidului lui Tăriceanu să reacționeze.

Scandalul dintre PNL și tabăra PSD - ALDE - PMP a izbucnit, cel puțin așa au anunțat liberalii, după ce s-a trecut la votarea viceprimarilor din Ploiești. Asta pentru că „votul secret” nu a mai fost secret, au susținut liberalii, care au înfierat practica noilor consilieri locali PSD-ALDE-PMP de a arăta, după ce au ieșit din cabina de votare, buletinul de vot.

Social – democrații și reprezentanții ALDE consideră că „PNL desconsideră voința exprimată de prahoveni la alegerile din 5 iunie a.c. și caută fel de fel de pretexte pentru a tergiversa instalarea noilor consilii, cel mai probabil pentru a se asigura că au epuizat toate metodele de ”persuasiune” exercitate asupra noilor consilieri aleși, colegi de-ai noștri, cărora speră să le câștige votul sub protecția secretului absolut”.

Mai mult, PSD și ALDE Prahova lansează și alte atacuri.

„PNL nu resimte nicio durere și nicio îngrijorare referitor la problemele reale de administrare a localităților, care nu se pot rezolva nici prin scrisori deschise și nici prin gesturi teatrale, ci doar prin activitatea noilor primari, viceprimari, consilieri, președinte și vicepreședinți, confirmați în funcții și instalați pe posturi. Întâi reprezentanții PNL și-au arătat votul, înainte de a-l introduce în urnă, în Parlament, la cererea expresă a liderilor, și, recent, chiar la desemnarea viceprimarilor municipiului Ploiești. În această situație, considerăm că nu este cazul să înceapă prin a ne da nouă lecții de democrație, ci, mai curând, să își rezolve propriile bârne din ochi”, este acuza lansată astăzi, într-un comunicat de presă parafat de liderii PSD Prahova și ALDE Prahova.

„Cu un singur paragraf suntem de acord din ”compunerea” adversarilor noștri politici: „Trebuie să dăm un semnal că au trecut vremurile în care politicienii din Prahova călcau legea în picioare pentru a-și vedea de propriile lor interese”, se mai arată în comunicatul de presă al PSD și ALDE.