primaria mizil

Pe data de 21 iunie în localitatea Mizil s-a constituit ședința pentru alegerea consiliului local și a viceprimarului. La ședință au participat liderii a două formațiuni politice ALDE- Grațiela Gavrilescu și PSD- Bogdan Toader.

 

Oamenii au fost nemulțumiți de modul în care au avut loc alegerile întrucât consilierii au ieșit cu votul la vedere, în condițiile în care se presupunea a fi secret. În aceste condiții, decizile luate în ceea ce privește întocmirea consiliului local și alegerea viceprimarului poate fi contestată de reprezentanții altor partide.

Un cetățean ce participa la ședință a filmat toată acțiunea  consilierilor și mod în acre aceștia au votat. Același lucru s-a întâmplat și la Ploiești în urmă cu câteva zile, atunci când consilierii, acelorași partide (PSD și ALDE) au ieșit din cabina de vot cu buletinul de vot la vedere, astfel încât se putea observa alegerea făcută. Atunci, co-președintele PNL George Ionescu a anunțat că liberalii vor contesta votul din cauză că nu a fost secret.

Citește și: Scandal la alegerea președintelui CJ Prahova