moagher vicepresedinte cj prahova nominalizare

Surse din zona PSD Prahova dau ca sigură nominalizarea Laurei Moagher, actualul director al Parcului Memorial Constantin Stere, la funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova.

 

Inițial, președintele PSD Prahova a anunțat că pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova s-au înscris în cursă cinci persoane: Rareș Enescu (consilier județean în mandatul 2012 - 2016, Fabioara Ionescu, administratorul public al județului Prahova (2012 - 2016), Laura Moagher (directorul Parcului Memorial Constantin Stere de la Bucov), Ludmila Sfârloagă (consilier județean 2012 - 2016) și Andrei Nicolae, consilier local la Vălenii de Munte.

Citește și: Cinci pretendenți PSD pentru funcția de vicepresedinte CJ

Numele Laurei Moagher a fost intens mediatizat după ce, în campania electorală, a fost victima unui accident stupid, în momentul în care a picat de pe o punte la Plopu, alături de mai mulți membrii PSD.

 

Citește și: Imagini cu răniții de la Plopu care au picat de pe un podeț

După accident, Laura Moagher a ajuns la Spitalul Județean Ploiești însă la cerere a părăsit unitatea medicală, aceasta fiind programată pentru o intervenție chirurgicală ca urmare a traumatismului suferit prin căderea de la înălțime.

Toate cele cinci persoane care s-au înscris inițial la funcția de vicepreședinte al CJ Prahova au obținut un mandat de consilier județean la alegerile din 5 iunie 2016.