apostolache psro prahova

Chiar dacă a fost înființată cu 9 luni înaintea alegerilor locale, Organizația Județeană a PSRO, condusă de Mihai Apostolache, a reușit performanța de a obține în 10 localități prahovene procente cuprinse între 10% și 23%.

Astfel, la Balta Doamnei, PSRO a obținut 22,78%, la Izvoarele - 21,28%, la Dumbrăvești -20,13%, la Teișani - 18,01%, la Podenii Noi - 17,73%, la Colceag - 14,26%, la Scorțeni - 12,91%, la Gura Vitioarei - 11,54%, la Măneciu - 10,85%, la Breaza - 10,14%. Interesant este faptul că cel mai mare procent a fost obținut în localitatea Balta Doamnei, localitate în care pentru funcția de primar a candidat, din partea PSRO, Vasile Alexandru, o persoană care nu a mai făcut politică.

”Acest nou proiect mi-a permis să aduc în politică mulți oameni neimplicați politic. Un exemplu în acest sens este dl. Alexandru Vasile din Balta Doamnei, un tânăr pe care am reușit să îl conving să intre în politică cu câteva luni înainte de alegerile locale și care a demonstrat, ca și alți colegi, că știe să atragă votul oamenilor. Este un început bun pentru cei noi veniți în politică și un semnal că se poate”, a declarat Mihai Apostolache, președintele PSRO Prahova.

 

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Creșele s-au redeschis înaintea școlilor

La cererea părinților care au susținut că nu au cu cine să-și la copiii acasă, creșele din Ploiești s-au redeschis în această dimineață. În ciuda faptului că, miercuri (20 septembrie 2017),...