Pitigoi 

Începe să se contureze o alianță de dreapta în Consiliul Local Câmpina. Ion Pițigoi, liderul PMP din această localitate, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că a negociat până acum cu reprezentanții tuturor partidelor politice care au reușit să obțină un scor de peste 5 la sută în urma alegerilor locale și că, cel mai probabil, filiala formațiunii pe care o conduce va susține o alianță de dreapta.

Cu alte cuvinte, așa cum era de așteptat, PMP  se va alia cu PNL pentru o majoritate în CL Câmpina(PNL, 8 mandate și PMP, 2 mandate). Pe de altă parte, Ion Pițigoi și-a anunțat, astăzi, în mod oficial că își va depune candidatura pentru funcția de viceprimar al municipiului Câmpina, el fiind prima persoană care anunță public faptul că este interesat de acest post. Pițigoi a precizat că  PMP Câmpina nu vizează și funcția de city manager, dar și că este dispus să renunțe la fotoliul de consilier județean în favoarea celei de viceprimar. Deocamdată ALDE, cealaltă formațiune politică ce a reușit să obțină doi consilieri locali la Câmpina,  nu a anunțat oficial dacă se va alia cu PSD (7 consilieri) sau cu PNL în vederea formării unei majorități sau va rămâne în opoziție. Există totuși informații conform cărora, liderul ALDE Câmpina, Daniel Ioniță, se află încă în discuții cu Horia Tiseanu, pentru că și acesta își dorește funcția de viceprimar. 

 

 

Auto-moto
  • Duminică, 24 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident în Câmpina - două persoane rănite

Nicio zi fără accidente în Prahova. Două autoturisme au intrat în coliziune, în Câmpina. Accidentul s-a produs pe strada Griviței, la intersecția cu Bulevardul Culturii, din orașul Câmpina. În...