pnl sinaia demisie consilieri

Toți consilierii Partidului Național Liberal de la Sinaia au demisionat în bloc, în semn de protest față de desfășurarea defectuoasă a campaniei electorale din partea opoziției locale. Adversarii politici, susțin consilierii PNL, au încercat să împiedice buna desfășurare a campaniei.

 

Decizia consilierilor a fost comunicată pe pagina de facebook a Partidului Național Liberal Sinaia, însoțită de următorul mesaj:

“Anca Hogea, Consilier Local PNL: “Am decis să demisionăm în bloc din Consiliul Local în semn de protest față de încercările adversarilor noștri politici de a împiedica desfășurarea în condiții firești a campaniei electorale. Decizia noastră politică a fost luată de mult timp, dar am dorit să asigurăm încheierea îndatoririlor noastre curente față de cetățeni. Acum că mandatul 2012-2016 al Consiliului local a ajuns la final, putem ieși în stradă împreună cu Primarul Vlad Oprea și le putem prezenta oamenilor proiectele de viitor și viziunea noastră pentru Sinaia."

"Decizia membrilor PNL de a demisiona în bloc din Consiliul Local Sinaia a fost luată în echipă, în mod statutar, în sedința BPL", după cum a explicatGheorghe Badaran. Pentru a asigura o bună funcționare a administrației locale, viceprimarul Gheorghe Badaran va rămâne în functie.

 

Echipa de consilieri PNL Sinaia împreună cu Primarul Vlad Oprea se va întâlni începând de mâine cu alegătorii din toate cartierele orașului pentru discuții despre proiectele de dezvoltare ale orașului Sinaia. Mergem mai departe împreună!”

sursa foto: facebook

 

Eveniment
  • Joi, 19 Octombrie 2017
  • De Roxana Tănase

BNS va declanșa de luni proteste la Ploiești

Principala nemulțumire care va conduce la declanșarea de proteste, inclusiv la Ploiești, o reprezintă decizia guvernanților de a trece în sarcina angajaților a obligației de plata a dărilor către...