prm versuri sondare

Ploieștenii s-au trezit în cutiile poștale cu un pliant din partea PRM Ploiești, care și-a propus să sondeze opinia cetățenilor, în versuri.

 

Un cetățean care a primit pliantul ne-a transmis o scrisoare la redacție prin care îi roagă pe membrii formațiunii politice să-și prezinte programul electoral tot în versuri.

„Am primit din partea PRM un pliant prin care membrii partidului vor să sondeze opinia cetățenilor. Că românul s-a născut poet este deja un lucru știut de toată lumea, iar la PRM se pare că sunt mulți poeți, iar spiritul lui Vadimîncă îi bântuie. Pliantul conține și o scurtă poezie: Cetățene din Ploiești, /Vrem să știm cam ce gândești./ Răspunzând la o întrebare, /Noi la România Mare, /Căutăm o rezolvare./ Prin urmare: Foaie verde plop uscat, / Frate ce i-a apucat?”, se întreabă ploieșteanul care ne-a trismis o fotografie la redacție cu pliantul, precizând că și-ar dori să vadă și platforma electorală a PRM în versuri pentru a-și putea să-și dea seama „dacă este vorba de un talent nativ sau doar de un moment de inspirație”.