dumitrescu marius istrate

Candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Ceptura este inginerul Marius Istrate. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp pe pagina de Facebook a lui Iulian Dumitrescu, copreședintele PNL Prahova.

 

”M-am întâlnit cu Marius Istrate, candidatul PNL pentru fotoliul de primar la Ceptura, şi am discutat despre planurile pe care acesta le are pentru oamenii din comună. M-a impresionat prin rigoarea sa de inginer, prin hotărârea care i se simte în glas şi prin felul său de-a fi. I-am promis că, după ce voi fi ales preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, va avea tot sprijinul meu pentru proiectele comunei Ceptura. PNL vine în faţa alegătorilor din Prahova cu mulţi candidaţi tineri, cu viziune şi cu perspective, determinaţi să demonstreze că pot să schimbe în bine viaţa semenilor lor.”, a declarat pe pagina sa de Facebook Iulian Dumitrescu, copreședintele PNL Prahova și candidat pentru Consiliul Județean Prahova.

 

Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Nicolae

Circ, panaramă și suspine la PNL Prahova

Ce să zic? N-am ce să zic! Citiți astea doua texte si cruciți-vă: până aici a ajuns organizația seniorului Quintus. Ca să rămânem în contextul și atmosfera ”pupat toți piața endependenți”, întreb și eu ca...