dna audieri

Procurorii anticorupţie au ajuns aseară la sediul PSD Ploieşti. Anchetatorii au ridicat mai multe documente privind modul în care a fost finaţată campania electorală din 2012 a doi deputaţi şi un senator. Este vorba despre Sebastian Ghiţă, Andrei Sava şi Daniel Savu.

 

„Documente din campania din 2012 a doi deputaţi şi un senator de pe colegiile domnului Savu, Sava şi Sebastian Ghiţă. Colegii noştri puneau la dispoziţie aceste documente, îţi cere, conform legii, le pui, dar să te şi duci în sediu, deja e puţin cam exagerat”, a spus Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD.

Citește și Procurorii DNA sunt la sediul PSD Ploiești

Nu sunt, însă, primele acte solicitate de la partide politice. Anul trecut, în aprilie şi septembrie, aceeaşi anchetatori au ridicat acte de la PSD şi PNL Ploieşti, în ancheta care îi vizează pe Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta. Procurorii DNA Ploieşti au verificat atunci modul în care au fost sponsorizate sucursalele celor două partide.
sursa: digi24.ro

UPDATE Contactat telefonic, Daniel Savu a negat vehement că are vreo legătură cu ancheta care îl vizează pe fostul său coleg de partid, deputatul Sebastian Ghiță și a ținut să precizeze că, din informațiile pe care le deține, DNA nu a solicitat vreun document care să se refere la el."Absolut fals! Nu s-a solicitat nimic care să aibă legătură cu mine. Se tot încearcă să se bage numele meu în tot acest scandal," a declarat, pentru observatorulph.ro, Daniel Savu.

 

Detalii aici: Anchetă DNA la PSD Prahova. Apar noi informații

 

Social
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Toamna schimbă foaia. Prognoza meteo

Vremea neobișnuit de caldă din ultima perioadă va continua până duminică, temperaturile maxime înregistrate la Ploiești variind între 23 și 26 de grade. Începnd de săptămâna viitoare temperaturile...