mircea chiritescu psro

Președintele PSRO Prahova, Mihai Apostolache, a anunțat astăzi candidatul partidului la Primăria Ploiești, în prezența liderului Mircea Geoană.

 

Este vorba de Mircea Chirițescu, în vârstă de 42 de ani, de profesie medic veterinar. Chirițescu a ocupat de-a lungul timpului mai multe funcții, în prezent fiind consilier superior Compartimentul Poliția Sanitar Veterinară a Animalelor din cadrul DSVSA.

„Aș dori ca biroul primarului să nu fie într-un spațiu închis, inaccesibil cetățenilor, și să fie, undeva, în mijlocul cetățenilor pentru a afla problemele reale și pentru a rezolva aceste probleme în interesul cetățenilor. Al doilea proiect ar fi o remodelare și o reabilitare a administrației”, a susținut Mircea Chirițescu, candidatul PSRO la Primăria Ploiești.

Tot astăzi a fost anunțat și candidatul PSRO la Primăria Breaza, Constantin Moraru (col. r), fost șef al Direcției Informare și Relații Publice (MApN), recent pensionat.

 

Astăzi la Plopeni, va avea loc lansarea candidaților. Președintele PSRO Prahova, Mihai Apostolache, a anunțat că formațiunea politică pe care o conduce va avea candidați în 60 de localității. Acesta a recunoscut că nu în toate localitățile vor exista candidați la funcția de primar, însă nu exclude ca în anumite localități să apară candidați la funcția de primar pe ultima sută de metri.

 

Info Prahova
  • Marți, 17 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Populația din Prahova în scădere - ultimele date statistice

Populația cu domiciliul în județul Prahova la 1 ianuarie 2017 a fost de 804158 locuitori, din  care  389882  bãrbați  (48,5%)  şi  414276  femei  (51,5%).  Cele  trei  componente  ale  dinamicii  populației – natalitatea, mortalitatea şi migrația au dus la diminuarea populației cu domiciliul în...