gratiela gavrilescu

Grațiela Gavrilescu va candida la Primăria Ploiești din partea ALDE.

 

Fost viceprimar al Ploieștiul, fost ministru al Ministerului Mediului, deputatul Grațiela Gavrilescu a obținut primul mandat de consilier local în 2004, când a fost numită și viceprimar al Ploieștiului. În 2007, Gavrilescu a preluat, din partea PNL, mandatul de deputat declarat vacant ca urmare a decesului parlamentarului Ion Preda.

Un an mai târziu, Gavrilescu este aleasă deputat în Colegiul uninominal nr. 3 din partea PNL, iar în 2012 candidează și obține un nou mandat de parlamentar, pe listele PNL. Din iulie 2014 până în septembrie 2014 activează în Camera Deputaților ca independent. Din septembrie 2014 figurează ca făcând parte din Grupul parlamentar ALDE (Alianța liberalilor și democraților).

 

În decembrie 2014 este numită ministru al Ministerului Mediului, funcție pe care o pierde în momentul în care Guvernul Ponta își dă demisia, la scurt timp după incendiul din Colectiv.

Potrivit declarației de avere, de pe site-ul Camerei Deputaților, deține două terenuri agricole, un teren forestier și unul intravilan (trei dintre terenuri sunt primite moștenire), un apartament și o casă în Ploiești, precum și o casă la Bucov, două autoturisme Kia (unul cumpărat și unul primit moștenire), precum și un autoturism Logan.

În declarație de avere, Gavrilescu a menționat bijuterii și diverse obiecte de artă în valoare de 5.000 de euro, primite succesiune. A mai menționat 1970 de acțiuni, în valoare de 15.700 de lei, la SC Arpacor. În declarația de avere depusă în 2015 a menționat venitul anual pe 2014 de la Camera Deputaților, în valoare de 60.372 lei, și a menționat și indemnizația de ministru al Ministerului Mediului din 2014 de 2.682 lei.

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...