daniel savu declaratii cristian ganea

Președintele PSD Ploiești, Cristian Ganea, a criticat astăzi declarațiile senatorului Daniel Savu care a susținut că și-a dat demisia din partid ca un semnal de alarmă „pe care doresc să-l trag asupra faptului că în organizația Prahova a PSD nu se respectă criteriile de integritate, iar organizația PSD a devenit la Prahova o afacere de familie”.

 

„Candidatura lui Savu este o glumă. Daniel Savu a vrut să candideze la toate funcțiile. A mai rămas să candideze la organizația de femei. Mi se pare nedeontologic după ce stai atâția ani într-un partid și nici un coleg nu te mai vrea să pari Robinson Crusoe”, a susținut Ganea, care a precizat că în această seară va exista o ședință la PSD Ploiești pe tema declarațiilor senatorului Savu, dar și un punct de vedere cu privire la afirmațiile parlamentarului.

Declarațiile acide ale președintelui PSD Ploiești vin la numai câteva ore după ce senatorul Daniel Savu, într-o emisiune televizată, a anunțat că va candida la Primăria Ploiești.

Senatorul Daniel Savu susține că atacurile venite din partea foștilor colegi din PSD sunt un semn că aceștia se tem. „Se tem. În ceea ce am spus eu am dreptate. Eu la această oră strâng semnături pe stradă, așa cum am anunțat, în Cartierul Cina”, a susținut Savu, care a mai declarat că „ploieștenii vor stabili persoana care să-i reprezinte la Primăria Ploiești”.