iulian teodorescu candidat primaria ploiesti prm

Fostul primar interimar, Iulian Teodorescu, a susținut că prezența sa la PRM nu este „o idee venită peste noapte”.

 

„Nu este o trecere de la dreapta la stânga. Este o trecere spre ceea ce aș dori eu să se întâmple cu România”, a explicat Teodorescu, în cadrul unei conferințe de presă organizate de PRM Prahova.

„Încercăm o relansare a Partidului România Mare, pe alte baze decât au fost până acum, pornind în primul rând de la toleranță și de la alt mod și o altă viziune a lucrurilor”, a precizat Teodorescu.

 

Iulian Teodorescu a susținut că își va da demisia din Consiliul Local.

Teodorescu a ocupat funcția de consilier local în perioada 1992 - 1996, din partea PNL - AT, precum și alte trei mandate în perioada 2000 - 2016. În 2012 a fost ales pe listele USL și a ocupat funcția de viceprimar al Ploieștiului. La finele anului 2014 a trecut la ALDE, în baza Ordonanței 55, iar câteva luni mai târziu, în martie 2015, a fost numit viceprimar cu atribuții de primar până în luna decembrie 2015. În urmă cu o săptămână, Teodorescu a anunțat că va candida la funcția de primar al Ploieștiului, din partea PRM.

PRM Prahova a anunțat că în cinci localități din Prahova vor exista înțelegeri cu alte formațiuni politice pentru susținerea unor candidați. Astfel de înțelegeri, despre care liderii PRM Prahova au susținut că sunt în curs de definitivare, vor fi la Comarnic și la Sinaia, cu PSD, dar și în alte trei localități.

Până acum, PRM Prahova a susținut că are candidați în 56 de localități prahovene, iar în următoarea săptămână se vor definitiva depunerile de candidaturi pentru încă 16 localități.

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Negociere directă pentru iluminatul public

De mai bine de două săptămâni la Ploiești nu asigură nimeni mentenanța iluminatului public. Până la finalizarea licitației, Primăria, prin RASP,  va demara o procedură pentru desemnarea unui...