pnl prahova

După retragerea senatorului Andrei Volosevici, PNL Prahova caută un nou candidat la Primăria Ploiești.

 

Surse din organizație susțin că anunțul oficial privind noul candidat la Primăria Ploiești va fi făcut în această seară.

Vom reveni cu detalii.

UPDATE Co-președintele Iulian PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, i-a mulțumit senatorului Volosevici, printr-o postare pe Facebook:

 

"Îi mulţumesc lui Andrei Volosevici pentru toate lucrurile bune pe care le-a făcut pentru ploieşteni şi pentru PNL. Chiar dacă cred, cu sinceritate, că Andrei Volosevici ar merita să se întoarcă în fotoliul de primar al Municipiului Ploieşti, respect decizia acestuia de a-şi retrage candidatura pentru a-şi demonstra nevinovăţia în faţa acuzaţiilor formulate de DNA. Andrei Volosevici rămâne, şi pe mai departe, membru important al echipei PNL Prahova şi împreună ne vom îngriji ca proiectele sale pentru Ploieşti să se transforme în realitate. Cred că prietenul meu, Andrei Volosevici, mai are multe lucruri de demonstrat în administraţie şi în politică, astfel că sper să revină cât mai repede în prim planul vieţii publice din Ploieşti şi din judeţul Prahova".

 

Opinii Voxpublica
  • Miercuri, 18 Octombrie 2017
  • De Mihai Nicolae

Circ, panaramă și suspine la PNL Prahova

Ce să zic? N-am ce să zic! Citiți astea doua texte si cruciți-vă: până aici a ajuns organizația seniorului Quintus. Ca să rămânem în contextul și atmosfera ”pupat toți piața endependenți”, întreb și eu ca...