daniel savu senator

Senatorul Daniel Savu neagă declarațiile liderului PSRO Prahova, Mihai Apostolache, care a anunțat, în cadrul unei coferințe de presă, că parlamentarul l-ar fi sunat să candideze la Primăria Ploiești din partea acestei formațiuni politice.

„Încerc să fiu politicos cu toate formațiunile politice care caută afirmarea cu orice preț și orice prilej, nu doresc să intru în polemici, însă trebuie să precizez că nu am solicitat niciunui partid să candidez pentru Primăria Ploiești. În consecință, nu aveam cum să fiu refuzat. Este adevărat, am primit mai multe întrebări din partea jurnaliștilor din Ploiești dacă voi candida din partea partidului condus de Mircea Geoană și am negat de fiecare dată această informație. Am adăugat la fel de clar că nu voi candida din partea unei alte formațiuni politice. Sper ca această precizare să fie suficientă, astfel încât declarațiile de presă ce se doresc a fi importante să se îndrepte într-o altă direcție”, a susținut senatorul Daniel Savu, într-o postare pe o rețea de socializare.

Parlamentarul a anunțat că încă nu a luat o decizie legată de vreo posibilă candidatură la Primăria Ploiești.

„După demisia mea din PSD, foarte mulți ploieșteni mi-au cerut să candidez independent în alegerile locale, pentru funcția de primar. Nu am luat încă o decizie în acest sens, după cum am declarat și public. În schimb, le-am cerut ploieștenilor cu care comunic zi de zi să îmi spună opinia lor cu privire la această candidatură, ce așteaptă de la mine, dacă vor un primar politic sau un primar independent. Am primit mai multe răspunsuri, de care voi ține cont cu siguranță!”, se arată în postarea publicată pe o rețea de socializare.

Senatorul Daniel Savu a mai precizat că săptămâna viitoare va lua decizia dacă va candida sau nu la Primăria Ploiești, în calitate de independent.